2018 YILI KASIM AYI MECLİS GÜNDEMİ
26.10.2018
    Merkezefendi Belediye Meclisi, 5393 sayılı Kanun'un 20 nci maddesi uyarınca 02 Kasım 2018 Cuma günü saat:16.00'da Belediye Meclis Salonunda aşağıda gündemde yazılı konuları görüşmek üzere toplantı yapacaktır.

-          Yoklama ve toplantının açılışı,

1-      Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 47 Sokak No:1 adresinde inşaatı tamamlanan Barboros Kapalı pazaryerimize, Pazar kurulması için izin verilip verilmeyeceği, izin verilmesi halinde, pazaryerinin bakım, temizlik ve güvenliğinin sağlanabilmesi için Belediyemizin bir şirketi olan (%100 ortaklık) Merkezefendi Temizlik Ulaşım İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne izin verilip verilmeyeceği, ayrıca pazaryerlerindeki tahsis şekil ve şartlarının belirlenmesi için Encümen’e yetki verilip verilmeyeceğine ilişkin Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün yazısı.

2-      Denizli ili, Merkezefendi İlçesi, Şemikler Mahallesi sınırları içerisinde, M22A17D4A pafta, 891 ada, 1 no.lu parsel ile ilgili Aydın Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun 21.09.2018 tarih ve 8431 sayılı kararı doğrultusunda 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğinin yapılmasına ilişkin Plan ve Proje Müdürlüğünün yazısı.

3-      Denizli ili, Merkezefendi İlçesi, Altıntop Mahallesi sınırları içerisinde, tapunun Çaybaşı Mahallesi, M22A22C1B ve M22A22B4C paftalar, 1484 ada, 2 ve 3 no.lu parsellerde kayıtlı tescilli taşınmazların koruma alan sınırlarının imar planı üzerine işlenmesi ile ilgili Aydın Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun 21.09.2018 tarih ve 8435 sayılı kararı doğrultusunda 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği yapılmasına ilişkin Plan ve Proje Müdürlüğünün yazısı.

4-      Denizli ili, Merkezefendi İlçesi, Değirmenönü Mahallesi sınırları içerisinde, tapunun Musa Mahallesi, M22A22C1B pafta, 2775 ada, 3 no.lu parsel ile ilgili hazırlatılan, 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğinin onanması talebine ilişkin Plan ve Proje Müdürlüğünün yazısı.

5-      Denizli ili, Merkezefendi İlçesi, Merkezefendi Mahallesi sınırları içerisinde, tapunun Yeşilyurt Mahallesi, M22A22A4B-4C pafta, 4130 ada, 3 no.lu parsel ve M22A22A3A pafta, 4154 ada, 1-2 no.lu parseller ile ilgili hazırlatılan, 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğinin onanması talebine ilişkin Plan ve Proje Müdürlüğünün yazısı.

6-      Denizli ili, Merkezefendi İlçesi, Sırakapılar Mahallesi, M22A22B4A pafta, 3552 ada, 1 ve 2 no.lu parseller ile ilgili hazırlatılan, 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğinin onanması talebine ilişkin Plan ve Proje Müdürlüğünün yazısı.

7-      Meclis Toplantı gün ve saatinin belirlenmesi.

26/10/2018

Muhammet SUBAŞIOĞLU