2018 YILI ARALIK AYI MECLİS GÜNDEMİ
03.12.2018
    Merkezefendi Belediye Meclisi, 5393 sayılı Kanun'un 20 nci maddesi uyarınca 07 Aralık 2018 Cuma günü saat:17.00'de Belediye Meclis Salonunda aşağıda gündemde yazılı konuları görüşmek üzere toplantı yapacaktır.

-          Yoklama ve toplantının açılışı,

1-      5620 sayılı Kanunun Geçici 1 inci maddesinin 2 nci fıkrası ve Belediye ve Bağlı Kuruluşları İle Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin 24 üncü maddesine istinaden 4 adet geçici işçiye ait geçici iş pozisyonuna ilişkin vize alınmak üzere düzenlenen cetvelin görüşülmesine dair İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün yazısı.

2-      5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 18 inci maddesi gereğince Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliği’nin 36 ncı maddesinde belirtilen esaslara uygun olarak, görülen ihtiyaç üzerine ekli listesi bulunan ödenek tertiplerine, 2018 yılı gider bütçesi içerisinde aktarma yapılmasına ilişkin Mali Hizmetler Müdürlüğünün yazısı.

3-      Denizli ili, Merkezefendi İlçesi, Şemikler Mahallesi sınırları içerisinde, M22A17D4A pafta, 228 ada, 4 no.lu parselin güneydoğusunda bulunan park alanı sınırları içerisine tesis edilecek trafo alanı ile ilgili hazırlatılan, 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğinin onanması talebine ilişkin Plan ve Proje Müdürlüğünün yazısı.

4-      Denizli ili, Merkezefendi İlçesi, Bahçelievler Mahallesi sınırları içerisinde, tapunun Şirinköy Mahallesi, M22A21C1A pafta, 5961 ada, 5 no.lu parsel ile ilgili hazırlatılan, 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğinin onanması talebine ilişkin Plan ve Proje Müdürlüğünün yazısı.

5-      Denizli ili, Merkezefendi İlçesi, Saraylar Mahallesi sınırları içerisinde, M22A22B4B pafta, 4695 ada, 21 no.lu parsel ile ilgili hazırlatılan, 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğinin onanması talebine ilişkin Plan ve Proje Müdürlüğünün yazısı.

6-      Meclis Toplantı gün ve saatinin belirlenmesi.

03/12/2018

Muhammet SUBAŞIOĞLU