2020 YILI MART AYI MECLİS GÜNDEMİ
02.03.2020
    Merkezefendi Belediye Meclisi, 5393 sayılı Kanun'un 20 nci maddesi uyarınca 06 Mart 2020 Cuma günü saat:17.00'de Belediye Meclis Salonunda aşağıda gündemde yazılı konuları görüşmek üzere toplantı yapacaktır.

-          Yoklama ve toplantının açılışı,

1-      23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. Yıl Kutlamaları kapsamında düzenlenecek olan “Atatürk ve Çocuk” temalı İlçemiz genelindeki İlkokul (1.2.3.4. sınıflar) öğrencileri arasında düzenlenecek olan resim ve şiir yarışması sonucu alan başına dereceye giren öğrencilerimizin ödüllendirilmesi hususuna ilişkin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün yazısı.

2-      04-08 Mayıs 2020 tarihleri arasında Almanya’nın Münih kentinde düzenlenecek olan IFAT Çevre Teknolojileri Fuarında Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünden Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatih COŞKUN, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ali BECEREN ve Çevre Yüksek Mühendisi İbrahim Engin DEMİRCİ’nin Atık Yönetimi, Atık ve Geri Dönüşümü vb. konularda incelemelerde bulunmak üzere görevlendirilmelerini, ulaşım (uçak) ve konaklama masraflarının Belediyemizin ilgili bütçesinde karşılanması hususunda karar alınmasına ilişkin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünün yazısı.

3-      Denizli Barosu Hizmet Binası ve Sosyal Tesislerinin bulunduğu, Denizli İli Merkezefendi İlçesi, Bereketler Mahallesi; 549 Ada, 1 No.lu parselin içkili yer bölgesi olarak belirlenmesi hususunda karar alınmasına ilişkin Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünün yazısı.

4-      Denizli ili, Merkezefendi İlçesi, Merkezefendi Mahallesi sınırları içerisinde, tapunun Sırakapılar Mahallesi, 5561, 5562, 5565, 5567 ve 5568 no.lu imar adaları ile ilgili, 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği yapılması talebine ilişkin Plan ve Proje Müdürlüğünün yazısı.

5-      ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin; Denizli İli, Merkezefendi İlçesi, Adalet Mahallesi sınırları içerisinde, tapunun Çakmak Mahallesi, M22A21A3B pafta, 1035 no.lu parseldeki bina altı adlı trafo alanının yer değişikliği ile ilgili 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği yapılması talebine ilişkin Plan ve Proje Müdürlüğünün yazısı.

6-      Denizli ili, Merkezefendi İlçesi, Barutçular Mahallesi sınırları içerisinde, tapunun Bereketler Mahallesi, M22A21D1B pafta, 399 Ada, 1 no.lu Parsel ile ilgili hazırlatılan, 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğinin onanması talebine ilişkin hususun incelendiğine dair İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu.

7-      Meclis Toplantı gün ve saatinin belirlenmesi.

02/03/2020

Şeniz DOĞAN