Başkan Subaşıoğlu, İstanbul’da Tıp Festivaline Katıldı
02.07.2018
    Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İstanbul Zeytinburnu Belediyesi’nin düzenlediği ‘Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali’ne katıldı. Başkan Subaşıoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Aziz Babuşçu, Hasan Turan ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ile beraber vatandaşlara mesir macunu saçtı.

İstanbul Zeytinburnu Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali’nin bu sene 19.su gerçekleştirildi. Tıp festivaline, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Aziz Babuşcu ve Hasan Turan, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Festivalde vatandaşlara tıp, sağlık ve şifalı bitkiler konularında detaylı bilgiler verildi, konserler düzenlendi ve binlerce mesir macunu saçıldı.

Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali’nde konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Bizler bugün Zeytinburnu Belediyesi’nin misafiriyiz. Denizli’den geldik. 29 Nisan tarihinde Zeytinburnu Belediyemiz ile Denizlimiz ’de çok güzel bir tıp festivaline imza atmıştık. Bugün de burada 19.su düzenlenen Zeytinburnu Belediyesi Merkezefendi Tıp Festivali için sizlerin misafiri olduk. Hayırlı olmasını diliyorum. Emeği geçen Belediye Başkanımız olmak üzere, tüm ekip arkadaşlarını tebrik ediyorum” dedi.

Protokol konuşmalarından sonra Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Aziz Babuşçu ile Hasan Turan, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve protokol üyeleri, Merkez Efendi Hazretlerinin 41 çeşit ayrı bitki ve baharattan oluşturduğu mesir macununu sahneden vatandaşlara saçtı.