Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Güç Depoluyor
10.09.2018
    Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, yeni sezon öncesi hazırlık çalışmalarını sürdürüyor. Salonda ağırlık çalışması yapan takımın, Baş antrenörü Şahin Ateşdağlı, “Takımımız, Merkezefendi’nin hak ettiği yer olan 1. Lig için mücadele edecek” dedi.

Denizli’nin Türkiye Basketbol 2. Ligi’ndeki temsilcisi Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımı, bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına devam etti. Baş antrenör Şahin Ateşdağlı yönetiminde çalışmasını fitness salonunda gerçekleştiren basket takımı güç depoluyor.

Coach Şahin Ateşdağlı, takımla ilgili açıklamalarda bulundu. Ateşdağlı, “Burada bir oluşum olduğu için çok mutluyuz. Basketbol camiası adına herkes çok mutlu… Merkezefendi Belediyesi önemli bir belediye. Bu belediyenin kurduğu bir takımın, daha önce yaptığı işlere paralel olarak çok iyi ve düzgün bir şekilde yürümesi gerekiyor. Bizim ilk amacımız takımı bu şekilde başlatmak ve ileriye doğru götürmek olacak. Öncelikle takım bu ligi çok iyi bilen oyunculardan kurulan bir takım oldu. Bu takım içerisinde hem tecrübeli hem de genç arkadaşlarımız var. Denizlili arkadaşlarımız var. Bu şekilde lige başlayacağız. Lig uzun bir maraton... Basamak basamak yukarıya tırmanmayı düşünüyoruz. Tabi hedefimiz lige çıkmak. Denizli Basket’in, Merkezefendi’nin hak ettiği yer olan 1.lig için mücadele etmek. Seyircimizin de desteğiyle yukarıya doğru tırmanacağız. En sonda da mutlu yerde bitirmek istiyoruz. Bu gücü arkamızda hissettiğimiz sürece şampiyon olmamak için hiçbir sebep görmüyoruz” ifadelerine yer verdi.