Başkan Subaşıoğlu Yol Çalışmalarını İnceledi
10.10.201818809
    Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Selçukbey Mahallesi 515 sokakta yapılan yol çalışmalarını inceledi. Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendimizde ‘Yeni yollar yeni standartlar’ diyerek başlattığımız çalışmalarımız çerçevesinde Selçukbey Mahallesi 515 sokaktaki çalışmalarımızı da tamamladık. İlçemize ve mahallemize hayırlı olsun” dedi.

Merkezefendi Belediyesi ilçenin her mahallesinde çalışmalarını ve yatırımlarını sürdürüyor. Bu çerçevede Selçukbey Mahallesi 515 sokakta yol ve kavşak düzenlemesi yapıldı. Selçukbey Mahallesi’ne yapılan yatırımlar kapsamında 4 bin 400 m bordür, 4 bin 857 metrekare parke, 17 bin 552 metrekare aşınma ve 18 bin 918 metrekare binder çalışması yapıldı. Toplamda 1 milyon TL’lik yatırımla yapılan çalışma ile mahallenin çehresi değişti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Subaşıoğlu, “Şuan üzerinde bulunduğumuz yol, Adalet Mahallesi ile Selçukbey Mahallesi’ni, Mevlana Meydanı’yla Lütfi Ege Anadolu Lisesi’nin olduğu bölgeyi Ali Marım Bulvarı’nı By-Pass ederek birleştiren çok önemli bir yol. Selçukbey Mahalle sakinlerinin bizden talep etmiş oldukları çok önemli bir yoldu. Ciddi bir yatırımla Merkezefendi Belediyesi olarak geçtiğimiz birkaç gün içerisinde yolumuzu tamamladık. Geçtiğimiz dönem içerisinde Merkezefendimizin 50 mahallesinde ‘Yeni yollar yeni standartlar’ adıyla, çizgilerine, kaldırımlarına kadar bambaşka yatırımları ilçemizle buluşturmuştuk. Bugün de bunlardan bir tanesinin üzerindeyiz. Ali Marım Bulvarı’yla Mevlana Meydanı’nı birleştiren yolumuz hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.