Merkezefendi Belediyesi | Merkezefendi Belediyesi, Denizli Merkezefendi, Offroad, Denizli Offroad, Merkezefendi Offroad, Bisisklet, Havuz, Bursa-Çanakkale, İstanbul Gezisi, Kapalı Pazaryerleri, Merkezefendi Halısaha, Asfalt Projeleri, Toplantı ve Sergi Salonu, Başkarcı Düğün Salonu, Sağlık Merkezi, Tenis Merkezi, Offroad Pisti, Bisiklet Yolları, Merkezefendi Kültür Merkezi, Taziye Evi, Z Kütüphane, Denizli Kütüphane, Merkezefendi Kütüphane, Ornaz Vadisi, Başkarcı Kır Düğün Salonu, Spor ve Sosyal Tesisler, Başkarcı Macera Parkı, Karaçay Sosyal Tesisleri

Başkan Subaşıoğlu’ndan Kadınlar Günü Mesajı
07.03.2019
    Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Subaşıoğlu, “Hayatımızın en önemli parçası olan, varlıklarıyla hayatımızı güzelleştiren, bizlere güç, huzur ve mutluluk veren kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu yayımladığı mesajda, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ‘Dünya üzerinde gördüğümüz her şey, kadının eseridir. Toplum hayatının kaynağı, çağdaş aile hayatıdır’ diyerek kadınların değerli ve önemli olduğunu vurgulamıştır. Türk kadını, tarih boyunca üzerine düşen görevi her zaman layıkıyla yerine getirmiştir. Doğduğu andan itibaren çocuklarını büyük bir sevgi ve fedakârlık ile büyüten annelerimiz, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve daima arkamızda duran eşlerimiz ve üzerine titrediğimiz kız çocuklarımız, bizlerin hayatında büyük bir değere, saygıya ve öneme sahiptir. Kadınlarımıza kendilerini sadece bir gün değil, her zaman özel hissettirmeliyiz. Bu duygu ve düşünceler ile hayatımızın en önemli parçası olan, varlıklarıyla hayatımızı güzelleştiren, bizlere güç, huzur ve mutluluk veren kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.