Merkezefendi Belediyesi | Merkezefendi Belediyesi, Denizli Merkezefendi, Offroad, Denizli Offroad, Merkezefendi Offroad, Bisisklet, Havuz, Bursa-Çanakkale, İstanbul Gezisi, Kapalı Pazaryerleri, Merkezefendi Halısaha, Asfalt Projeleri, Toplantı ve Sergi Salonu, Başkarcı Düğün Salonu, Sağlık Merkezi, Tenis Merkezi, Offroad Pisti, Bisiklet Yolları, Merkezefendi Kültür Merkezi, Taziye Evi, Z Kütüphane, Denizli Kütüphane, Merkezefendi Kütüphane, Ornaz Vadisi, Başkarcı Kır Düğün Salonu, Spor ve Sosyal Tesisler, Başkarcı Macera Parkı, Karaçay Sosyal Tesisleri

Lider Denizli Basket Maça Hazır!
14.03.2019
    Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Türkiye Basketbol 2.Ligi’nin 21. Haftasında UPS Spor’u konuk edecek. Hazırlıklarını tamamlayan Denizli basket, maç saatini beklemeye geçti. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket- UPS Spor karşılaşması 15 Mart Cuma günü saat 18.00’de PAÜ Spor Yerleşkesi’nde oynanacak.

Geçtiğimiz hafta Ankara temsilcisi Söğütsen Seramik’i deplasmanda mağlup ederek liderliğini garantileyen Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Türkiye Basketbol 2.Ligi’nin 21.Haftasında UPS Spor’u ağırlayacak. Namağlup olarak yoluna devam eden Denizli Basket, günü tek idmanla tamamlayarak maç saatini beklemeye geçti. Normal sezonun son iç maçına çıkacak olan Denizli Basket’te keyifler yerinde.

Türkiye Basketbol liglerinde tek namağlup takım olma özelliği taşıyan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket’in Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, “Takım olarak iyi yolda ilerliyoruz. Sahada güzel işler yapıyoruz. Artık Play-Off havasına giriyoruz. Normal sezonda evimizde oynayacağımız son maçımıza çıkacağız. Sonrasında İstanbul’a gideceğiz. Seyircimizle beraber bir bütün olduk. Evimizde oynadığımız maçlar taraftarımız sayesinde daha da güzel hale geliyor, daha da heyecanlı oluyor. Tüm Denizlilileri, tüm basketbol severleri bu maça davet ediyorum” dedi.