Denizli Basket’in Gözü Kupada!
10.05.2019
    Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, final maçında oynayacağı Lokman Hekim Fethiyespor maçını kazanarak, kupayı kaldırmak istiyor. Final karşılaşması, 13 Mayıs Pazartesi günü saat 18.30’da İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak.

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket, Türkiye Basketbol 2.Ligi Play-Off Yarı Finalinde Erzurum Büyükşehir Belediye Gençlik Spor’u seride 3-1 geçerek Türkiye Basketbol Ligi’ne çıkmayı garantilemişti. Türkiye Basketbol 2.Ligi’nin normal sezonunu namağlup tamamlayan Denizli Basket, Play-Off’larda finale kalmayı başardı. Denizli Basket’in finaldeki rakibi Bornova Belediyesi’ni eleyen Lokman Hekim Fethiye Belediyespor oldu. Gözünü kupaya diken Denizli Basket, final karşılaşması için hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.

“DENİZLİ’YE ŞAMPİYONLUKLA DÖNMEK İSTİYORUZ”

Final maçı öncesi değerlendirmelerde bulunan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, “Başarılı bir sezonu geride bıraktık. Normal sezonda gösterdiğimiz performansı, Play-Off’larda da göstererek sezon başında koyduğumuz hedefe ulaştık. Takım olarak bu başarıyı kupa ile ödüllendirmek istiyoruz. Finaldeki rakibimiz olan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’u da tebrik ediyorum. Onlar da başarılı bir sezonun ardından bizimle beraber Türkiye Basketbol Ligi’ne yükseldiler” dedi.

Ateşdağlı, İstanbul’dan şampiyonlukla dönmek istediklerini belirterek, “Final maçının seyri yüksek, centilmen bir maç olmasını temenni ediyorum. Pazartesi günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynayacağımız final maçına bütün taraftarımızı ve tüm basketbol severleri davet ediyorum. Final maçını kazanarak Denizli’ye şampiyon olarak kupayla dönmek istiyoruz. Sezon boyunca bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte bir bütün olarak Türkiye Basketbol Ligi’ne yükseldik. Bu başarıda emeği geçen başta oyuncularıma, teknik heyetime ve yönetime teşekkür ediyorum” diyerek konuştu.