Merkezefendi Belediyesi | Merkezefendi Belediyesi, Denizli Merkezefendi, Offroad, Denizli Offroad, Merkezefendi Offroad, Bisisklet, Havuz, Bursa-Çanakkale, İstanbul Gezisi, Kapalı Pazaryerleri, Merkezefendi Halısaha, Asfalt Projeleri, Toplantı ve Sergi Salonu, Başkarcı Düğün Salonu, Sağlık Merkezi, Tenis Merkezi, Offroad Pisti, Bisiklet Yolları, Merkezefendi Kültür Merkezi, Taziye Evi, Z Kütüphane, Denizli Kütüphane, Merkezefendi Kütüphane, Ornaz Vadisi, Başkarcı Kır Düğün Salonu, Spor ve Sosyal Tesisler, Başkarcı Macera Parkı, Karaçay Sosyal Tesisleri

“Dertleri Dert Yerinde Dinleyeceğiz”
30.05.2019
    Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Bozburun Mahalle Muhtarı Ali Karlıoğlu’nun verdiği iftar yemeğine katıldı. Başkan Doğan, “Bayram sonrasında mahallelerimizde halk günleri başlayacak. Söz verdiğimiz gibi, dertleri dert yerinde, mahallelerimizde dinleyeceğiz. Sorunları birlikte çözeceğiz” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Bozburun Mahalle Muhtarı Ali Karlıoğlu’nun verdiği iftar yemeğine Merkezefendi Kaymakamı Dr. Âdem Uslu ve Başkan Yardımcısı Fatma Atıcı Bakcan ile birlikte katıldı. Başkan Doğan, “Sizlerle daha önce Bozburun ’da defalarca buluştuk ve konuştuk. Bozburun Mahallemizin sorunlarını biliyoruz. Bu yeni dönemde, muhtarımızla birlikte yıllardır çektiğiniz sıkıntıları çözmek istiyoruz. Bu konuda sizlere vermiş olduğumuz sözlerimiz var. Sözlerimizin sonuna kadar arkasındayız” diye konuştu.

Sıkıntıları tek tek çözmek istediklerini belirten Başkan Doğan, “Bir sit alanı sıkıntımız var. Bir çivi dahi çakamıyorsunuz. Mezarlıklarla ilgili bir sıkıntımız var. İnanın bunları çözmeye başladık bile. Yaşadığımız bu sıkıntıları tek tek çözmek istiyoruz. Yine yetkim dâhilinde olmasa da Büyükşehir Belediyesi’nin yetkisi dâhilinde olan sıkıntılarınız var. Bunları da biliyorum. Bir ilçe belediye başkanı olarak köprü vazifesi göreceğim. Bayram sonrasında mahallelerimizde halk günleri başlayacak. Söz verdiğimiz gibi mahallelerde, dertleri dert yerinde dinleyeceğiz, sorunları buralarda birlikte çözeceğiz. Şahsıma vermiş olduğunuz destek için çok teşekkür ediyorum” dedi.