Başkan Doğan’dan Minik Şampiyona Ödül
03.07.2019
    Merkezefendi Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün minik tenisçisi Yusuf Cevdet Küçüktaşçı, Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Marmaris Tenis Akademisi’nde düzenlenen ‘9 Yaş 2x4 Hafta Sonu Turnuvası’nda şampiyon oldu. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, minik tenisçiye başarısından dolayı madalya ve bisiklet hediye etti.

Merkezefendi Belediyesi, Denizli’ye ve Türkiye’ye sporcu kazandırmaya devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün 9 yaşındaki tenisçisi Yusuf Cevdet Küçüktaşçı, Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Marmaris Tenis Akademisi’nde düzenlenen ‘9 Yaş 2x4 Hafta Sonu Turnuvası’nda şampiyon oldu. Minik tenisçi, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun ve antrenör Cemal Sert ile birlikte Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Doğan, Küçüktaşçı’yı göstermiş olduğu başarıdan dolayı tebrik ederek kendisine madalya ve bisiklet hediye etti. Doğan, minik şampiyonun başarılarının devamını diledi.

2018 yılında Merkezefendi Belediyesi Selçukbey Spor Eğitim Merkezi’nde verilen tenis kurslarına kayıt olan Küçüktaşçı, kısa bir süre sonra Merkezefendi Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün sporcusu oldu. Minik tenisçi, 2018 yılında Muğla’da düzenlenen ‘8 Yaş 2x4 Hafta Sonu Turnuvası’nda ve Denizli’de düzenlenen ‘9 Yaş 2x4 Hafta Sonu Turnuvası’nda şampiyon oldu. 3 resmi şampiyonluğu olan Yusuf Cevdet Küçüktaşçı, Ağustos ayında Muğla’da düzenlenecek olan 10 Yaş 2x4 Hafta Sonu Turnuvası’na katılacak.