Merkezefendi’de İngilizce ve Almanca Kursları Başlıyor
08.07.2019
    Merkezefendi Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yaşayan 15 yaş ile yetişkinlere Merkez Kütüphane ’de ücretsiz İngilizce ve Almanca kursu verecek. Haftada dört gün ve A1 Başlangıç Seviyesinde verilecek olan yaz dönemi yabancı dil kursları 16 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Merkezefendili vatandaşlar, İngilizce ve Almanca kursları için Merkezefendi Belediyesi Merkez Kütüphane ile Merkezefendi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvuracak. Son başvuru tarihi ise 12 Temmuz. Yabancı dil kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifika da verilecek.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi eğitimin, sporun ve sağlığın merkezi bir ilçe olacak. Bugüne kadar eğitimden spora, sağlıktan kültüre birçok etkinlik gerçekleştirdik. Gelişmiş, modern bir Merkezefendi için çalışmalarımız her zaman devam edecek. Bu dönemde yabancı dilin önemini hepimiz biliyoruz. Bir fark yaratmak, bir adım öne geçmek için yabancı dil bilmemiz gerekiyor. Bizler de Merkezefendi Belediyesi olarak iki dilde ücretsiz kurs vereceğiz. Kayıtlarımız başladı. Yaklaşık iki ay sürecek olan İngilizce ve Almanca kurslarımıza 15 yaş ve üzeri olan tüm Merkezefendili hemşerilerimi bekliyorum” dedi.