Başkan Deveciler’in İnancı Tam
07.10.2019
    Eskişehir’de devam eden Erkekler Federasyon Kupası’nda grup maçları sona erdi. Gruplarında ilk iki sırayı alarak çeyrek finale yükselen takımlar belli oldu. Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Başkanı Veli Deveciler, iyi bir takım olduklarını ve ligde çok can yakacaklarını söyledi. Baş Antrenör Ateşdağlı ise, “Takım olarak biz elimizden gelen her şeyi yapıyor. Hem kupada hem ligde en üst noktalarda olmak istiyoruz” dedi.

Eskişehir’de devam eden Erkekler Federasyon Kupası’nda grup maçları sona erdi. Federasyon Kupası’na bir gün ara verilirken, bugün çeyrek final karşılaşmaları oynanacak.

Akhisar Belediyespor Konyaspor ile karşı karşıya gelirken, Petkimspor Bandırma Kırmızı ile oynayacak. Mamak Belediye, Finalspor maçının ardından temsilcimiz Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Manisa B.Ş.B ile oynayacak.

TBL Federasyon Kupası’nda çekişmeli geçen D grubunda namağlup olarak çeyrek finale yükselen Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Başkanı Veli Deveciler, takımdan son derece memnun olduklarını söyledi. Deveciler, “Daha önce oynadığımız hazırlık maçları ve Denizli’de düzenlenen üçlü turnuvada takımımız iyi mücadele etti. Son olarak oynanan Federasyon Kupası’ndan namağlup olarak çeyrek finale yükseldik. Lig öncesi bu performanstan son derece memnunum” dedi.

Baş Antrenör Şahin Ateşdağlı ise, “Grup maçları bizim açımızdan kendimizi değerlendirmek için iyi geçti. Doğru ve yanlışlarımızı iyi etüt ederek lige daha hazır hale gelmeye çalışacağız. Çeyrek finale kalan sekiz takımında eşit şansı olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.