Kitap Günleri’ne Yoğun İlgi
07.10.2019
    Merkezefendi Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen Kitap Günleri’ne Merkezefendili ve Denizlili okurlar büyük ilgi gösterdi. Kitap Günleri’nin ikinci gününde Hanefi Avcı ‘Devletin Güvenliği’, Erol Mütercimler ‘21.Yüzyılda Fikrimizin Rehberi’, Hatice Kübra Tongar, Ataol Behramoğlu ‘Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var’ adlı, İhsan Eliaçık ‘Demokratik Özgürlükçü İslam Nedir,Ne Değildir? ve Özkul Çobanoğlu ‘Türk Mitolojisi Üzerine’ adlı söyleşi gerçekleştirdi. Denizlili kitapseverlerin ilgisinden memnun olduklarını söyleyen ünlü yazarlar, bu imkanı sağlayan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a teşekkür ettiler. Başkan Doğan da davetlerini kırmayarak okurlarıyla buluşan yazarlara, adlarına dikilen fidanları takdim ederek teşekkür etti.

İmza günü etkinlikleri kapsamında Kitap Günleri’nin ikinci gününde Kezban Küçük, Hanefi Avcı, Aydın Ilgaz, Nilgün Ilgaz, Erol Mütercimler, Özkul Çobanoğlu, Sacide Çobanoğlu, Saygı Öztürk, Ataol Behramoğlu, İhsan Eliaçık, İlhan Şeşen, Yusuf Asal, Arif Aslan, Hatice Kübra Tongar, Süleyman Solmaz ve İsmail Alaca okurlarıyla bir araya geldi.

Kitap Günleri’nin üçüncü gününde Kahraman Tazeoğlu, Tufan Gündüz, Sinan Meydan, Mustafa Balbay, Hakan Karataş, Murat Menteş, Selçuk Erdem, Ali Lidar ve Başak Buğday söyleşi ve imza günü düzenlenecek. İmza etkinliği kapsamında da Dilara Keskin, N.G Kabal, Ahmet Yavuz, Toygun Atilla, Can Gazalcı, Hasan Atmaca, Emre Gül ve Ercan Kesal okurlarıyla buluşacak.

Denizli yazarlar Hasan Süzek, Özkan Fidan, Canan Türkaslan ve Can Sinanoğlu da okurların kitaplarını imzaladı.