Merkezefendi Basket Yalova’ya Hazırlanıyor
22.10.2019
    Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı, Cuma günü saat 19:00’da kendi evinde oynayacağı Yalovaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde geride kalan iki haftada liderlik koltuğuna oturan temsilcimiz, Yalovaspor’u yenerek ligde yoluna devam etmek istiyor.

TBL’de Cuma günü saat 19:00’da ligin güçlü ekiplerinden Yalovaspor’u ağırlayacak olan Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı’nda çalışmalar aralıksız sürüyor. PAÜ Arena’da yapılan antrenmanda basketbolcuların hırslı ve istekli oldukları görüldü.

Ligde liderlik koltuğuna oturan temsilcimiz, bu zorlu maçı da kazanarak yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor. Baş Antrenör Şahin Ateşdağlı, ligde kolay maç olmadığını söyleyerek, “Cuma günü saat 19.00’da PAÜ Arena’da kendi evimizde karşılaşacağımız Yalovaspor da bizim gibi ligde 2’de 2 yaptı. Yalovaspor maçından galibiyetle ayrılarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Lig uzun bir maraton. Maç maç bakarak bu ligde varlığımızı sürdüreceğiz” dedi. Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket takımı Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı sözlerine şöyle devam etti: “Bu yılki hedefimiz öncelikle evimizde maç kaybetmemek. Daha sonra da çıkabildiğimiz en yüksek yerde bu ligi tamamlayabilmek. Ligde geride kalan iki hafta sonunda liderlik koltuğundayız. Önemli olan sezon sonu orada olabilmek. Oyuncularıma inanıyorum ve güveniyorum” dedi.