Özel Çocukların Cumhuriyet Bayramı Sevincine Ortak Oldu
28.10.2019
    Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi tarafından Cumhuriyet Balosu düzenlendi. Baloya Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Necdet Yılmaz, Fatma Atıcı Bakcan ve Fatih Coşkun, meclis üyeleri ile Engelsiz Yaşam Akademisi’nde eğitim gören çocuklar ve aileleri katıldı.

Bayram coşkusunun doyasıya yaşandığı etkinlikte konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak Engelsiz Yaşam Akademimizle birlikte cumhuriyet coşkusunu çocuklarımızla yaşamak istedik. Cumhuriyetin kuruluşunun ardından 96 yıl geçti. Biz 96 yıldır onun izinde, onun açtığı yolda cumhuriyeti, demokrasiyi ve laikliği koruyarak, ilke ve devrimlerinin izinden gideceğiz. Sizlerin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Başkan Doğan, “Engelsiz Yaşam Akademimizde engelli çocuklarımız, gençlerimiz ve bireylerimiz adına yeni dönemde çok güzel projelerimiz olacak.  Akademimizdeki bazı bölümleri geliştirmek istiyoruz. Sizden gelecek desteklerle birlikte daha çok güzel etkinlikler yapacağız. Etkinliklerimizin yanı sıra çocuklarımızın engeline göre onları topluma kazandırmaya Merkezefendi Belediyesi olarak var gücümüzle çalışacağız. Ben burada bir kez daha başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan için çanını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla ve minnetle anıyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” diye konuştu. Başkan Doğan ve Başkan Yardımcıları Necdet Yılmaz ve Fatma Atıcı Bakcan Cumhuriyet Balosu’nda özel çocuklarla birlikte dans ettiler. Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi’nin düzenlediği Cumhuriyet Balosu’na Umut Çocukları Derneği, Acıpayam Engelliler Derneği, Denizli İşitme Engelliler Derneği, Kent Konseyi Engelli Meclisi üyeleri de katıldı.