Başkan Doğan Moral Verdi, Jordan İmzayı Bastı
07.11.2019
    Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı, Cuma günü saat 19:00’da PAÜ Arena’da Mamak Belediyesi’ni konuk edecek. Maç öncesi Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, antrenmana gelerek oyunculara moral verdi, onlarda galibiyet sözü aldı. Öte yandan dün sağlık kontrolünden geçen NBA patentli Jerome Jordan resmi imzayı attı.

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı, Mamak Belediye maçının hazırlıklarını tamamladı. Cuma günü saat 19:00’da kendi saha ve seyircisi önünde Mamak Belediyesi’ni PAÜ Arena’da konuk edecek takımımızda eksik oyuncu bulunmuyor. İki haftadan bu yana sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Gökhan Yazıcıoğlu’nun oynama ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi. Dün antrenman sonrası basketbolcularla bir araya gelen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, oyunculara yanında getirdiği baklavayı ikram etti. Kendilerinden galibiyet sözü aldı.

Baş Antrenör Şahin Ateşdağlı ise iki haftadan bu yana şanssız mağlubiyetler aldık diyerek, “Kendi saha ve seyircimiz önünde kazanmak istiyoruz. Taraftar desteğine çok ihtiyacımız var. Ligi bitirebildiğimiz en üst seviyede bitirmek için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Öte yandan dün Türkiye’ye gelerek önce sağlık kontrolünden geçen ardından yapılan son antrenmana katılan NBA patentli Jerome Jordan’la resmi sözleşme imzalandı. İmza törenine Kulüp Başkanı Veli Deveciler, Asbaşkan Zafer Gökşin ve yönetim kurulu üyesi Coşkun Kaya katıldı.