Şırnaklı Tiyatrocu Çocuklar Merkezefendi’ye Geliyor
15.11.2019
    Merkezefendi Kültür Merkezi’ndeki etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi bu kez de Denizlili öğretmen Ramazan Teker’in görev yaptığı Şırnak ili Uludere İlçesi’ne bağlı Ortasu Köyü Ortaokulu öğrencilerinin oluşturduğu tiyatro ekibini ağırlayacak.

Denizlili öğretmen Teker’in kurduğu tiyatro grubu  “Gül ve Dikenleri “ isimli tiyatro oyunuyla 18 Kasım Pazartesi günü saat 20.00’de Merkezefendi Kültür Merkezi’nde sahne alacak. Şırnaklı tiyatrocu çocukların oyunu, bir kız öğrencinin aile ve çevre baskısına rağmen avukat olma hikayesini anlatıyor. 3 perdeden oluşan gösteri yaklaşık 60 dakika sürecek. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, tüm tiyatro severleri bu oyunun oynanacağı Merkezefendi Kültür Merkezi’ne davet etti. Başkan Doğan, “Hemşerimiz Ramazan Teker’in Şırnak’ta görev yaptığı yerde kurmuş olduğu, pırıl pırıl çocuklardan oluşan tiyatro ekibini ağırlayacak olmaktan dolayı çok mutluyuz. Onlar hayallerinin peşinden koşuyorlar. Bizler de bu yolda elimizden geleni yapıyoruz. Türkiye’nin bir ucundan bir ucuna sanat için gelmek, herkesin yapacağı bir şey değil. Bu çocuklarımızın ve buna vesile olan öğretmenlerimizin emeğine saygı duyuyoruz. Tüm Merkezefendili ve Denizlili tiyatro severleri Pazartesi günü Merkezefendi Kültür Merkezi’ne bekliyorum” dedi.