Ege Derbisi Öncesi Taraftara Çağrı
07.01.2020
    Merkezefendi Belediyesi Basket cuma akşamı Manisa Büyükşehir Belediye’yi konuk ediyor. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, taraftara seslendi, zorlu maçta destek istedi.

TBL’deki Denizli temsilcisi Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Cuma akşamı ligin önemli ekiplerinden Manisa Büyükşehir Belediyespor’u saat 19.00’da PAÜ Arena’da konuk ediyor. Ligin son maçında Bursa deplasmanından galibiyetle dönen temsilcimizde moraller yerinde.  Son haftalarda aldığı galibiyetlerle zirve takibini sürdüren lacivert beyazlılar Manisa karşısında taraftar desteği ile kazanarak hedefe bir adım daha yaklaşmak istiyor. Cuma akşamı 19:00’da PAÜ Arena’da oynanacak karşılaşma öncesi Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Coach Şahin Ateşdağlı ve Kulüp Başkanı Veli Deveciler ortak bir çağrı yaparak taraftardan takıma sahip çıkmasını istedi.

“EN İYİ TARAFTAR”

Maça herkesi davet eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Tüm basketbol liglerinin en iyi taraftarına sahibiz. Birlik beraberlik ile Merkezefendi Belediyesi Basket takımımızın güzel yerlere gelmesini istiyorsak takımımıza sahip çıkalım. Güzel bir takım kuruldu emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Cuma günü PAÜ Arena’yı doldurarak takımımıza destek verelim” dedi. Kulüp Başkanı Veli Deveciler ise maç boyunca desteğin önemine değinerek, “Türkiye basketbol liglerinin en ateşli taraftarına sahip 5 takımdan biriyiz. Büyük taraftarımızla Manisa maçını da kayıpsız geçmek istiyoruz’ dedi. Coach Şahin Ateşdağlı ise, “Cuma günkü Manisa maçında taraftarımıza ihtiyacımız var. Bizi yalnız bırakmasınlar” diye konuştu.

Öte yandan Bursa’da oynanan Final maçında sakatlanan Gökhan Yazıcıoğlu ve bir süredir sakatlığı nedeniyle formasını giyemeyen Soner Şentürk’ün görev verilmesi halinde Manisa karşısında oynayabilecekleri öğrenildi.