İlknur Güntürkün Kalıpçı Atatürk’ü Anlatacak
06.02.2020
    Merkezefendi Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi tarafından düzenlenen ‘Her Yönüyle İnsan Atatürk’ isimli söyleşide, araştırmacı-yazar İlknur Güntürkün Kalıpçı, 8 Şubat Cumartesi günü saat 15.30’da Merkezefendi Kültür Merkezi’nde okurlarıyla buluşacak. Kalıpçı, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bilinen ve bilinmeyen yönlerini anlatacak.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, tüm Merkezefendili ve Denizlilileri söyleşiye davet etti. Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak usta yazarları ve isimleri hemşerilerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana birçok ünlü isim ilçemizde söyleşilere, imza günlerine katıldılar. Kültüre, eğitime, sanata büyük önem veriyoruz. Hemşerilerimizin her konuda bilgilenmesi ve faydalanması anlamında gerçekleştirdiğimiz çalışmalara yenilerini ekliyoruz. Daha önce 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinde bir araya geldiğimiz usta araştırmacı ve yazar İlknur Güntürkün Kalıpçı’yı, Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi ile birlikte bir kez daha Denizlili okurlarıyla buluşturuyoruz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün her yönüyle bizlere anlatılacağı bu önemli söyleşiye tüm Merkezefendili ve Denizlili hemşerilerimi davet ediyorum” dedi.