Merkezefendi Belediyesi Koronavirüsü’ne Karşı Önlemleri Artırdı
16.03.2020
    Merkezefendi Belediyesi, dünyayı etkisi altına alan Koronavirüsüne karşı önlemlerini artırmaya devam ediyor. Mart ayı başından itibaren Covid-19 virüsüne karşı çeşitli çalışmalar gerçekleştiren Merkezefendi Belediyesi, virüsün Türkiye’ye sıçramasının ardından önlemlerini daha da arttırdı. Daha önce ilçe sınırları içerisindeki okul, cami, muhtarlık binaları, belediye ana ve ek hizmet binaları ile Adliye Sarayı’nı ilaçlayan Merkezefendi Belediyesi, yeni önlemler çerçevesinde Merkez Kütüphane, Engelsiz Yaşam Akademisi, el sanatları, tiyatro, enstrüman kursları, Türk Halk Müziği Korosu’ndaki tüm ders ve çalışmaları, tüm sportif faaliyetleri ve turnuvaları Mart ayı sonuna kadar erteledi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Dünyayı etkisi altına alan ve vakaların arttığı Koronavirüsüne karşı çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın sağlığını korumak adına ilçemizdeki okulları, muhtarlık binalarını, camileri ve belediye hizmet binalarını ilaçlamıştık. Aynı amaç doğrultusunda da belediye bünyemizde bulunan Merkez Kütüphane, Engelsiz Yaşam Akademisi, el sanatları, tiyatro, enstrüman kursları, Türk Halk Müziği Korosu’ndaki tüm ders ve çalışmaları, tüm sportif faaliyetleri ve turnuvaları Mart ayı sonuna kadar erteledik. Bizlere düşen sorumluluk kadar hemşerilerimize de önemli sorumluluklar düşüyor. Uzmanların önerilerini dikkate alarak basit ama etkili kişisel sorumluluklarımızı yerine getirmeliyiz. Merkezefendi Belediyesi olarak hemşerilerimizin sağlığı noktasında çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.