Merkezefendi Basket’ten İyilik Hareketine Destek
14.05.2020
    Merkezefendi Belediyesi’nin başlatmış olduğu ‘Merkezefendi El Ele’ iyilik hareketi çığ gibi büyüyor. İyilik hareketine bir destek de Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Kulübü Başkanı Veli Deveciler ve yönetim kurulu üyelerinden geldi.

Başkan Deveciler, “Merkezefendi Basket olarak böyle güzel bir harekete destek olmak, ihtiyaç sahiplerinin ve ekonomik sıkıntı yaşayan esnafların yanında olmak bizler için büyük anlam taşıyor. Bu sıkıntılı süreçte ‘Çorbada bizim de tuzumuz olsun’ düşüncesi ile yönetici arkadaşlarımızla birlikte inanarak ve güvenerek iyilik hareketine destek verdik. Bu anlamda çok mutluyuz. İyilik hareketine öncülük eden, büyük bir hassasiyet gösteren Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve ekibini tebrik ediyor, kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

“BİZLER BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, iyilik hareketine destek olan Başkan Deveciler ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Başkan Doğan, “Ramazan ayına özel olarak başlattığımız ‘Merkezefendi El Ele’ iyilik hareketi ilk günden bu yana büyüyerek, tüm hızıyla devam ediyor. Hem ihtiyaç sahiplerinin hem de işlerinde sıkıntı yaşayan esnafımızın her zaman yanındayız. Merkezefendi Belediyesi olarak, elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz. Bugün de iyilik hareketimize, Türkiye Basketbol Ligi’nde bizleri gururla temsil eden Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı’ndan geldi. Kulüp Başkanımız Veli Deveciler ile yönetim kurulu üyelerine verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bizler büyük bir aileyiz” diye konuştu.